You have completed 0% of this survey
Atenție: executarea codului JavaScript este dezactivată în browserul dvs. S-ar putea să nu puteți răspunde la toate întrebările din acest sondaj. Vă rugăm să verificați parametrii navigatorului dumneavoastră web.

Cercetare evaluativă privind implementarea curriculum&pachet edu

În cadrul proiectului Adapt2jobs - POSDRU/156/1.2/G/141179 se realizează o cercetare evaluativă importantă, atât pentru experții parte a echipei de implementare cât și pentru studenții antrenați în activitatea de pilotare  a cursurilor elaborate în format digitizat.

Stimați studenți, 

Echipa de implementare derulează o cercetare evaluativă privind experiența  generală acumulată pe durata pilotării curriculumului și pachetului educațional elaborat în cadrul proiectului.

Pentru a surprinde această experiență precum și opiniile studenților din grupul țintă a fost demarat un sondaj de opinie, administrat online și având la bază un chestionar general,  aplicabil tuturor studenților, indiferent de domeniul din care provin (științe sociale, științe economice,artă și arhitectură).

Opiniile dvs. sunt extrem de valoroase pentru echipa de implementare, drept urmare vă rugăm să răspundeți la toate întrebările din acest chestionar. 

Rezultatele sondajului vor fi aduse la cunoștința tuturor participanților, prin publicarea raportului pe www.adapt2jobs.ro .

 

Sondajul conține 14 întrebări.